Over ons

Beste klanten,

We stellen ons graag even voor alsook onze herbruikbare comfort-mondmaskers.

We zijn een Belgisch bedrijf gevestigd in Knesselare (Aalter) die zich vooral toespitst op de verkoop van maatwerk kinderkledij en accesoires (Geldhof L.  www.Huyze-marie.com in Knesselare, Aalter). In deze huidige crisis (COVID-19/ corona) proberen wij ons steentje bij te dragen en verkopen we daarom onze mooie, herbruikbare comfort-mondmaskers aan correcte prijzen voor de kwaliteit en service die we bieden.

Door het gebruik van Vicose, katoen of polyester stof  kan je er zeer goed door ademen . Onze comfort- mondmaskers sluiten goed aan omdat je ze zelf op maat kan knopen met de linten of door middel van elastieken (T.U).

Wijzelf raden de lintsluitingen aan omdat die heel veel kunnen gewassen worden op 60°C. Elastieken kunnen ietswat verslappen na vele wasbeurten en kunnen in sommige gevallen pijnlijke oren en irritatie veroorzaken (na een lange, warme werkdag dragen bijvoorbeeld).

We staan voor kwaliteit die lang meegaat. Daarom verkopen we enkel onze herbuikbare comfort-mondmaskers gemaakt uit een dubbele laag Vicose, katoen of polyesterstof van zeer hoge kwaliteit. Deze zijn met lintsluitingen of kwaliteitsvolle elastieken in plaats van de goedkopere, éénmalige wegwerpmaskers... .

Details en voordelen van onze herbruikbare, stoffen comfort-mondmaskers :

  •  Herbruikbare, stoffen mondmaskers, wasbaar op 60°C
  • Dubbele laag viscose,- katoen,- of polyesterstof met OEKO-Tex certificaat (ook COVID19 Belgisch keuringslabel op onze Viscose mondmaskers).        
  • met of zonder onze synt. filters met testverslag (overbodig bij onze viscose maskers)
  • Comfortabel om te dragen     
  • snel aan en af (zie onze video's)    
  • Al onze mondmaskers zijn T.U (universele maat voor zowel mannen als vrouwen)                                                                                  
  • Minder zweet of irritatie door het gebruik van kwaliteitsvolle stoffen in vergelijk met andere stoffen                                                                                 
  • Eerlijke en zéér concurrentiële prijzen voor eerlijke producten, verkocht door een vlaams bedrijf.
  • toffe zomerse en/of elegante kleuren

Beknopte uitleg Viscose stof: Viscose, een stof die momenteel enorm gezocht wordt om herbruikbare mondmaskers van te maken. Een stof die lekker zacht aan voelt, goed adem-doorlatend is, goed vocht opneemt en een luxe uitstraling heeft. Viscose wordt ook wel een semi natuurlijke vezel genoemd. Dit omdat viscose gemaakt wordt van natuurlijke houtvezels. Viscose wordt vaak gebruikt voor kleding.

Hier een korte video van de productie van onze herbruikbare comfort- mondmaskers:

In Tsjechië ,Slovenië, Bulgarije, etc  zijn de mondmaskers nu al verplicht voor wie naar buiten gaat. Tsjechië verspreidde, met de steun van de regering, zelfs een Engelstalige video. Daarin raden ze ook andere landen aan om de maatregel in te voeren.

Ziehier de Engelstalige video:

Veel shopplezier op onze Belgische webshop en hartelijk dank voor uw bestellingen!

#Kooplokaal

#Staysafe

#Masks4all

 

Webshop powered by Marcando